Tek. Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Witam. Kupiłem dzisiaj HIS 6850. Po zainstalowaniu sterowników itp po jakimś czasie zaczeły się problemy z kartą. Robie coś choćby siedze w necie aż tu nagle zwiecha po chwili na jakąś sekunde czarny ekran i spowrotem powrót do normalności z komunikatem sterownik ekranu przestał działać ale odzyskał sprawność. Nie moge uruchomić BF3, heroes 6 bo uruchamianie tak jakby się wiesza. Czy mam takie szczęscie że kupiłem uszkodzoną sztukę? i5,asrock z68, scythe 650w. Dodam że na tym samym zestawie z hd4870 nie było czegoś takiego:/ Edytowane 19 Stycznia 2012 przez Tek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Próbowałes grafike na innym mobo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Zmien ustwwienie planu zasilania w win7 na wydajny. Powinno pomoc. Sam mialem ten problem z nvidia. Winny jest MS i sposob zarzadzania energia na szynie PCIex. U mnie po zmianie trybu problem zniknal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...