KAZ Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 program odczyta kilka plików po czym wyrzuci komunikat: Some files are still locked ! Try to unlock with a player Myślałem że to jakieś zabezpieczenie i zaczołem sprawdzać czy działa na płytach na których wcześniej sprawdzałem ten program i też nie chce ich odczytać pomimo że wcześniej odczytywał nawet zrobiłem reinstalke i nic nie pomogło co to może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 A wcześniejsze próby też robiłeś na XP ? Nie jestem pewien do końca ale może instalacja ASPI by pomogła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 A masz zainstalowany jakikolwiek DVD Player ?? Sprobujzainstalowac odpalić film w Playerze i nastepnie rippować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...