pawelw111 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam, Mógłby mi ktoś doradzić, który wybrać? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 monitory podobne, sprawdź czy na pewno tuner w samsungu pracuje w standardzie mpeg4, bo jak nie będzie to niepooglądasz sobie telewizji kodowanej w mpeg4, ten lg na pewno pracuje w tym standardzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja bym ci polecał tego LG. Ma dobre parametry i mpeg4, które jest bardzo przydatne, a w tym samsungu zobacz dokładnie tak jak wspomniał mój przedmówca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Do czego będziesz to używał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1993 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam to jak jest z tym tunerem dvi ponieważ ja jestem w trakcie zakupu i też mam dylemat czy samsung czy lg :)co do samsunga na stronie ma napisane tylko że jest tuner dvi czy to oznacza że ma również mpeg-4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...