resc Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam mam asusa f3s i jak chce wejsc na kamere obraz mam o 180 stopni odwrocony .. mam windowsa 7 , moge zaplacic za pomoc bardzo jej potrzebuje ... pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Zainstaluj nowe sterowniki do kamery. http://support.asus.com/Search/KDetail.aspx?SLanguage=en&no=C5362557-A21C-BBC5-DA2A-3B11F54F6852&t=2 Edytowane 20 Stycznia 2012 przez zzizzy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 Masz po prostu zinstalowany zły sterownk. Znajdź prawidłowy najlepiej na podstawie identyfikatora wystąpienia sprzętu. Jak to znaleźć masz opisane tutaj: Szukanie sterowników do nieznanych urządzeń. | Serwis laptopów i konsol Express IT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jak masz obrotową kamerkę to w środku jest jakiś mechanizm który czasem się blokuje, musisz poruszać trochę kamerką, mam ten sam problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 @up: pudło The notebook camera has the reversed image is because Windows Auto Update updated the wrong driver for the camera from the Internet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...