lukaszyca Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 Hejka mega ludzie i inne stwory człekopodobne wiec tak zaczyamy przygode. Kupilem na targu speakera na bluetooth, no to se dziada podlaczylem mialem problem bo moj bluetooth w asusie nie mogl go wykryc no ale dalem rade sterownik odinstalowanie, bla bla bla i dziala. Jest polaczony komp go widzi jest super. Probuje wlaczyc cos na kompie jakas muze film cokolwiek i nic dzwieku nie nima niemy film na zadnym programie zaczynajac od Winampa poprzez AIMp3, Media, Vlc i inne softy nawet z neta nie idzie Youtube radio cokolwiek. Co mam robic???? Dodam ze sprawdzilem ustawienia audio out put itp no i niby wszystko jest jak powinno nawet diagnostyka bluetooth jest ok, bezslilny jestem Pomozcie ludzie a dam meter kartofli i dwa litry mleka dla dobroczyncy pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 Po użytych aplikacjach zgaduje że jesteś użytkownikiem Windowsa, teraz napisz jeszcze jaką masz wersję bo ma to duże znaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszyca Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 oh no tak w sumie zapomnialem o systemie mam windows xp dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...