Gość Dresiarz_biczysz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Kupiłem w grudniu na allegro grafikę. Sprzedawca twierdził że jest na gwarancji, ale wysłał mi ją bez oryginalnego opakowania. Pytałem się czy nie będzie problemu i powiedział że nie. Dziś z ciekawości już prawie miesiąc po zakupie zajrzałem na stronę tego sklepu i jest taki zapis: 37. W przypadku reklamacji towar w oryginalnym opakowaniu wraz z kserem dowodu zakupu i ewentualnie jeżeli była dołączona kartą gwarancyjną, należy wysłać do siedziby naszej firmy. Towar powinien być w oryginalnym opakowaniu (wg przepisów tylko takowe opakowanie zapewnia odpowiednią ochronę przed uszkodzeniami w transporcie). Na Państwa odpowiedzialności spoczywa odpowiednie zabezpieczenie wysyłki. WRAZ Z TOWAREM POWINNA ZNAJDOWAĆ SIĘ KARTKA Z OPISEM ZAISTNIAŁEGO PROBLEMU.? Karta powinna być w oryginalnym opakowaniu, ale czy musi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2012 nie musi, istotne jest zabezpieczenie przesyłki, mięka gąbka, wypełnienie kartonu tak, aby grafika nie latała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...