Skocz do zawartości
kondziu930

Rozłącza wifi(hornet P 6132-07)

Rekomendowane odpowiedzi

kupiłem ostatnio do mojego komputera(stacjonarny) "Kartę sieciową bezprzewodową ze złączem USB, wifi N300" firmy pentagram z serii hornet P 6132-07. No ale do rzeczy... mam taki problem, iż siedzę sobie normalnie na allegro czy innych stronach i mnie co jakiś czas rozłącza z internetem i po chwili znowu połącza automatycznie. Dodam, że w domu mam internet radiowy. Router jaki mam na strychu to "Air Live 802.11G Wireless AP WL-5450AP". Dzieje się tak samo podczas pobierania czego, przez chwilę pobiera i nagle rozłącza, nie mówiąc już o grach online np. League of Legends(włączam gre, chce się zalogować i już rozłącza). Tak jakby był jakiś limit czy sie resetował. Dodam że w laptopie też mam odbieranego neta przez wifi i wszystko w porządku, tak samo na dole w stacjonarnym gdzie jest podłączony kablem sieciowym. Macie jakieś pomysły ? Teraz np. siedze spokojnie na tym forum i mnie nie rozłącza, zaś jak zacznę włączać inne strony to zaraz rozłączy i po minucie połączy. Dodam że w tym kompie mam płytę główną foxconna p35a. Aha, próbowałem podłączyć do innych portów usb i nadal to samo, robiłem reinstalkę sterów i nic. Może te sterowniki z tej płytki co dostałem z adapterem są wadliwe... sam nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi