p4weu Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam. Mam problem z drukarką Canon MP180. Nagle z dnia na dzień nie chce drukować, przy próbie zapala się lampka ostrzegawcza i wyskakuje komunikat: CHECK PRINTER; 5100. Sprawdzałem na Google, ale nie widzę żadnych konkretów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zablokowana lub uszkodzona stacja serwisowa. Powiązane czsami z błedem 5000 = sprawdzic enkoder czy syfu nie nałapał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4weu Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Tzn. jak? :) Nie znam się na tym zupełnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4weu Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Już nieaktualne. Przeczyściłem dokładnie wszystko w środku, okazało się, że trochę tuszem było ubrudzone i już działa :) Edytowane 25 Stycznia 2012 przez p4weu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...