Vizor Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam. Mam mały problem z netem. Net z akademika - ostatnio trochę ściągałem z premium - szło jakoś ~40mb... od 2 dni mam przycięty dl do 1mb widać to jak na dłoni na speedtestach. Mój współlokator w tym samym momencie ma transfery takie jak zwykle... Próbowałem zmiany maca+założenia nowego konta (nowe ip) - NIC, transfer dalej zablokowany. Moje pytanie: jak admin może mi zablokować transfer inaczej niż na IP i MAC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Wyglada na to ze transfer nie jest przyciety tylko cos mam z kompem... Po ustawieniu kilku sciagan na raz transfer maxymalny rosnie sporo ponad 1mb. - wyglada jakby kazde polaczenie bylo ograniczone do 1mb. Ma ktos jakis pomysl jak to naprawic? Cos z MTU moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...