Fulko Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 http://info.onet.pl/1,15,11,2141521,6541848,forum.html ale się na onecie porobiło :lol: :lol: :lol: :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 heh moze i na forum tweak tez zalozyc taki temat :lol: tylko u nas tak troche malo dziewczyn :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 :lol: :lol: :lol:, ale drechy mają temat do rozmów :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Tylko tyle :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 ha ha ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 :-) :-) :-) :-) :-) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 ja wiem czy to takie smieszne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Jak to nie śmieszne! Dużo po.je.banych ludzi tam jest :P Z jakimś pismem świętym wyskakują. Ludzie to nie XVI wiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Qrcze, a ja myślałem że dziewice to gatunek wymarły ;) Jednak nie jest tak źle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 hehe ,niezle.......ale jeden tekst mnie rozwalil : "A ja jestem facetem, mam 26 lat i nie jestem prawiczkiem ...... ale postanowilem sie wpisac, bo jestem podatny na otoczenie w ktorym sie znajduje. " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Teraz trudno zarwać jakąś fajną dupcie i żeby była dziewicą..... w teraźniejszych czasach wszystkie laski, no większość jest łatwa... Taka jest przykra prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Temat dobry tylko niektore panienki malo powazne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Fulko: Dzięki dawno tak się nie śmiałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Byhehehehe: jestem dziewica i mam 37 lat jest mi z tym dobrze i nie ... ~Maria z Malborka ... chce nigdy stracic mojego skarbu !!!!!!!!!! KObiety stop niszczeniu naszego dziewictwa jaki jest zamek w malborku Niszczycielom zamku mowimy NIE!!!!!! :D:D:D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Teraz trudno zarwać jakąś fajną <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i żeby była dziewicą..... w teraźniejszych czasach wszystkie laski, no większość jest łatwa... Taka jest przykra prawda. No i jak widzą koksa to jueż pełne gacie... hmmm a jak samochód ma to już pełen odlot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale na szczęście idzie spotkac jeszcze normalne.. chociaż rzadko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ja sie ciesze z mojego skarbu :D (z dziewczyny, rzecz jasna :D). ona ma swoj skarb i ja go kiedys zdobede :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 nie wiedza co traca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Byhehehehe: jestem dziewica i mam 37 lat jest mi z tym dobrze i nie ... ~Maria z Malborka ... chce nigdy stracic mojego skarbu !!!!!!!!!! KObiety stop niszczeniu naszego dziewictwa jaki jest zamek w malborku Niszczycielom zamku mowimy NIE!!!!!! :D:D:D :lol: 8O 8O :lol: :lol: no niee moze to zakonnica :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Byhehehehe: jestem dziewica i mam 37 lat jest mi z tym dobrze i nie ... ~Maria z Malborka ... chce nigdy stracic mojego skarbu !!!!!!!!!! KObiety stop niszczeniu naszego dziewictwa jaki jest zamek w malborku Niszczycielom zamku mowimy NIE!!!!!! :D:D:D :lol: 8O 8O :lol: :lol: no niee moze to zakonnica :lol: ee tam... mo' like this: Raczej jakiś nieziemski pasztet który sobie szuka usprawiedliwienia za to że ma 37 lat na karku i sie nikt nią nie interesuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Byhehehehe: jestem dziewica i mam 37 lat jest mi z tym dobrze i nie ... ~Maria z Malborka ... chce nigdy stracic mojego skarbu !!!!!!!!!! KObiety stop niszczeniu naszego dziewictwa jaki jest zamek w malborku Niszczycielom zamku mowimy NIE!!!!!! :D:D:D :lol: 8O 8O :lol: :lol: no niee moze to zakonnica :lol: ee tam... mo' like this: Raczej jakiś nieziemski pasztet który sobie szuka usprawiedliwienia za to że ma 37 lat na karku i sie nikt nią nie interesuje ;) No całkiem prawdopodobny scenariusz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ja sie ciesze z mojego skarbu :D (z dziewczyny, rzecz jasna :D). ona ma swoj skarb i ja go kiedys zdobede :D Nie czekaj tylko za długo , bo skarb wyparuje :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ja sie ciesze z mojego skarbu :D (z dziewczyny, rzecz jasna :D). ona ma swoj skarb i ja go kiedys zdobede :D Nie czekaj tylko za długo , bo skarb wyparuje :lol: :wink: w jakim sensie :?: albo wole nie wiedziec ;) i tak ja go dostane :P nikt inny :!: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ups to ty go miales dostac? :) soyy noose oddam ci... trza bylo mowic wczesniej :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 eeeeeeej no. to sie robi juz nie smaczne..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ups to ty go miales dostac? :) soyy noose oddam ci... trza bylo mowic wczesniej :) :D hahaha dobre dobre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ups to ty go miales dostac? :) soyy noose oddam ci... trza bylo mowic wczesniej :) :D hahaha dobre dobre :lol: :lol: :lol: :lol: Noose spoko 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Teraz trudno zarwać jakąś fajną <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i żeby była dziewicą..... w teraźniejszych czasach wszystkie laski, no większość jest łatwa... Taka jest przykra prawda. No i jak widzą koksa to jueż pełne gacie... hmmm a jak samochód ma to już pełen odlot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale na szczęście idzie spotkac jeszcze normalne.. chociaż rzadko :wink: Zapomniałeś dodać jeszcze że same rokładają nogi na widok motoru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...