josef Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Jak grzeją się wam wasze kartki? Ja mam średnio 50C core/ 44C brzeg radiatora (wczoraj 52/45 - ale wczoraj było gorąco :lol: ). Moja grafa to Leadtek GF3 Ti200 200/450 (na razie :wink: ). Czy to normalna temperatura (tzn. po 4 godzinach grania i puszczania demek) czy też za dużo - do akurat ciepłe powietrze z procka (do 48C) leci mi na kartę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ja na gf4 ti 4400 mam 53 stopnie w szczycie, ale uwazam ze to za duzo i zmieram cooler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Jak mierzycie temp na grafice? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Jak mierzycie temp na grafice? Hardware monitoring rulez :lol: Leadtek rulez :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ja nie mam hw monitoring :/, ale mam za to termometr z czujnikiem ktory przykaldam do spodniej strony chipu :), zakladam odchylke 2-3 stopni przy takim pomiarze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ja nie mam hw monitoring :/, ale mam za to termometr z czujnikiem ktory przykaldam do spodniej strony chipu :), zakladam odchylke 2-3 stopni przy takim pomiarzeDzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 n/p :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...