Gość marantz5003 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Po wejści na stronkę Moje IP, Mój Adres IP, What is my IP Address, My IP Address, Geolokalizacja, Geolokalizator pokazuję mi lokalizacja polska i wszystkie informacje o mnie Natomiast po wejsci przez bramkę proxy Bramka proxy.net.pl tych informacji już nie widać.. jak mam ręcznie skonfigurowac firefoxa tak aby zawsze korzystał z tej bramki? wiem że robi się to w tym miejscu ale nie wiem co tam wpisać :( Mozilla Firefox | proxy.net.pl Czy dzięki temu będę bardziej anonimowy w sieci? Edytowane 25 Stycznia 2012 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Lepiej dla Ciebie, gdy zapomnisz o anonimowości w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) dla czego? Wgl się na tym nie znam Czytałem dużo ale mało z tego rozumiem Edytowane 25 Stycznia 2012 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 pyt: dla czego? odp: Wgl się na tym nie znam Czytałem dużo ale mało z tego rozumiem Dużo czytałem o pływaniu, mało z tego rozumiem, w ogóle się na tym nie znam. Wniosek? chodzę po lądzie, nie rzucam się do wody. Nie znasz się nie wiesz więc kiedy anonimowość większą Ci to zapewni, kiedy nie. Do tego, jeśli na stronie którą linkowałeś nie znalazłeś info "co wpisać" :mur: , znaczy nie powinieneś nic wpisywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...