forthal Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Witam, Byłem dzisiaj w morelach odebrać płytę jak w temacie. Sprzedawca przy wydawaniu sprzętu był zdziwiony, bo płyta w zasadzie miała nalepkę, że jest w rewizji B3 (nalepka moreli) i tak samo widniała w katalogu internetowym, natomiast wszędzie na płycie (naklejki producenta) jest napisane V2.0. Powiedział, że mi ją wyda i jak coś się będzie działo to zwrócę, bo wg. niego jest to rewizja ta z tym bugiem. No i moje pytanie - czy jestem jakoś w stanie sprawdzić rewizję chipsetu ? Z góry dzięki za odpowiedzi. EDIT: Ależ ze mnie żal, w CPUiZ mam napisaną rewizję chipsetu :D hue hue, B3. Edytowane 28 Stycznia 2012 przez forthal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard69 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 I sam sobie odpowiedziałeś - Rev 2.0 chodzi o rewizję całej płyty. Kupując ze sklepu nie da się praktycznie kupić innej niż B3 - pewnie tylko używki z allegro mogą mieć "wadliwy" chipset. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...