Boski Nieśmiertelny Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Jako, że to jest mój pierwszy post, chciałbym się najpierw przywitać ... no więc dobry wieczór wszystkim :) Mam pewien problem związany z tym radeonkiem - otóż karta nie zawsze wchodzi w wyżej wymieniony tryb, więc de facto działa na 400/900 MHz, co nie jest zbyt komfortowe w przypadku Obliviona, który chodzi na góra 15 fps (testowałem z GPU-Z czy to na pewno wina zegarów, a nie samej gry). Reszta gier ( HAWX 2, Dead Space 2 ) jakoś chodzi. Czy ktoś się orientuje czy jest jakiś sposób włączenia manualnie tego trybu ? Z góry dzieki. PS. Mój komp: Athlon II x4 635 ~3.41 MA770-UD3 AM2+ Radeon 5750 ~830/1300 3 GB jakiegoś ramu ~810 Coś jeszcze jest potrzebne ? Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 można wyłączyć tryby energooszczędne edytując bios karty. Jednak to nie jest najlepsze rozwiązanie. Myślę, że to kwestia sterowników. Napisz może do supportu AMD, powinni najszybciej pomóc. A jeśli nie znają rozwiązania, to może poprawią w kolejnych wersjach sterowników. Wiem, że to niewielka pomoc, ale nic innego mi nie prychodzi do głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Uzyj Afterburnera od MSI i utwórz profile 2d i 3d. Powinno załapać a przy okazji będziesz mógł włączyć sobie w oknie gry podgląd parametrów karty graficznej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Nieśmiertelny Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Działa ! Dzięki wielkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nmzc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...