Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Muszę zrobić sobie kopię MO2003 SP3 Z archiwami nie będzie takiego kłopotu (mam nadzieję) jak z moimi folderami. Otóż mam potworzone mnóstwo folderów i do nich przenoszę odpowiednie wiadomości. Jak teraz zrobić aby po formacie powrócić do tych ustawień ? Czy plik outlook.pst będzie zawierał wszystkie te ustawienia i gdy go wgram w odpowiedni katalog na nowo już zainstalowany MO2003 to będzie fungowało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dawno temu to robiłem i chyba cała struktura się zachowywała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Super, dzięki pomogło. A w outlook 2010 ?? outlook.pst przekopiowany a to nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 W pst masz zapisane wszystkie ustawienia poza haslem do kont oraz podpisami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...