kwscore Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Krótka przestroga dla osób mające problem ze swoim sprzętem i nie tyczy się tylko konsol Ponad miesiąc temu kolega zawiózł swoją uszkodzoną PS3 do serwisu A&D we Wrocławiu,powód uszkodzenie lana w czasie wyładowań atmosferycznych wcześniej był zapewniany że usterka jest typowa i nie stwarza problemu by ją naprawić,jak wcześniej pisałem naprawa trwała ponad miesiąc czasu problemu z częścią zamienną,a to choroba pana który zajmował się naprawą itp,wczoraj kolega odebrał sprzęt,i szczerze mówiąc jestem w szoku po tym co zobaczyłem,konsola cała porysowana,dioda na lanie rozwalona,do kieszenie szczelinowej nie można wsadzić cd bo coś ją blokuje,prawdopodobnie została źle złożona,był zapewniany że sprzęt zostanie naprawiony a okazuję się że konsola w ogóle się nie uruchamia. Post nie jest jakimś żalem lecz tylko przestrogą dla osób które mają walnięty sprzęt i zastanawiają się na naprawą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4zyl Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Post chyba powinien być w Nierzetelnych firmach, a co do samego serwisu A&D to oddawałem tam parę rzeczy i to całkiem niedawno, nie miałem żadnych problemów. Legendarna płyta Epox 8RDA+, którą przywrócili parę lat temu do życia, działa do teraz jako serwer ;) Być może problem twojego kolegi miał związek z przeprowadzką, która niedawno miała u nich miejsce. Jeżeli jest jak piszesz to powinni zwrócić koszt naprawy, albo na własny koszt zmienić zniszczone elementy aby zachować dobre zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 sam pracowałem w serwisie,ale takiego niedbalstwa z ich strony się nie spodziewałem,serwis dobrze znam i nie raz znane mi osoby z niego korzystały,przeprowadzka chyba nie jest dobrą wymówką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 ja sie przyczepie do jednego. dlaczego nie sprawdzil konsoli przy odbieraniu? a takich "fachowców" na pal :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...