Skocz do zawartości
Gość

Do posiadaczy Drużyny Pierścienia ver. reżyserskiej WAŻNE

Rekomendowane odpowiedzi

Yo

Już z dobre pół roku mam reżyserską wersje władcy w divx'sie (drużyna pierścienia) na 2 cd i wszystko było by ok. gdyby nie to że na 2cd w mniej więcej 28min trwania filmu (to wtedy kiedy drużyna jest w Morii) pojawiają się bardzo brzytkie krzaki przekłamania w grafice i inne syfy trwa to krótko i w sumie mi to nie przeszkadza ale teraz pojawiłą się taka sytuacja że musze te błędy wyeliminować i tu się pojawiają pytania:

->Czy można te błędy wyeliminować???

->Czy ktoś też ma te krzaki???

->Tego lotra ściągałem z kazy pod nazwą "Lord Of The Rings Extended Edition (2001).cd2.diamond.sharereactor" z tym że na kazie pisze że zajmuje on dokładnie 712,804kb a mój według wincomandera zajmuje 719MB i czy jeżeli teraz bym ściągną tę wersje 712MB to czy by nie było tych krzaków???

Z góry wielkie THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ktory dokladnie moment ci chodzi? Ja swojego tez mam z kazyy (712 804 Kbytow, lord_of_the_rings_extended_edition_(2001).cd2.diamond.sharereactor.avi ) i od 27 (pippin zwalil zbroje do studni) do 29minuty (walka z trollem jaskiniowym) 2CD nie widzialem zadnych krzakow :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ktory dokladnie moment ci chodzi? Ja swojego tez mam z kazyy (712 804 Kbytow, lord_of_the_rings_extended_edition_(2001).cd2.diamond.sharereactor.avi ) i od 27 (pippin zwalil zbroje do studni) do 29minuty (walka z trollem jaskiniowym) 2CD nie widzialem zadnych krzakow :roll:

Ok thx Witchhunter oto i właśnie chodziło chciałem się upewnić czy teraz nie ściągne uszkodzonego pliku i nie ściągne jeszcze raz thx szkoda że tego nieda się naprawić ale to nic. zassam sobie jeszcze raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi