Skocz do zawartości
Dwd89

Ati Tray Tools

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

posiadam Win7 x64 na 2 dyskach w raid0 z płytą która zawiera lucid virtu.

Stale od początku miałem problemy z Ati Tray Tools, gdyż przy starcie systemu wywalał błąd związany z low level driver. Reinstalacja nie pomaga.

O to instrukcja(instruction) dla wszystkich którzy nadal szukają: (działa również na vista x64)

1. Ściągamy plik (download file)

http://rapidshare.com/files/150928433/ATTLoader.rar

2. Rozpakowujemy go w folderze gdzie mamy zainstalowany ati tray tools czyli domyslnie:

(unpack file ATT LOADER where we have install Ati Tray Tools)

C:\Program Files (x86)\Ray Adams\ATI Tray Tools

3. Kolejny punkt to utworzenie skrótu do pliku ATT LOADER

prawy przycisk myszy na pliku i komenda "Utwórz skrót"(doing shortcut)

4. Otwieramy Menu Start/Wszystkie programy/autostart - otwórz folder autostart i przerzuć do niego nasz utworzony skrót. (copy shortcut to autostart folder in menu start)

5. Pamiętaj aby wyłączyć startowanie wraz z systemem Ati Tray Tools. (remember, the autostart in ati tray tools must by off)

6. Plik ATT LOADER obchodzi sprawdzanie podpisu cyfrowego sterownika.

Mam nadzieje że mój pokaleczony angielski będzie zrozumiały dla ludzi którzy nie władają językiem polskim.

Jestem autorem ww instrukcji. Zgadzam się na jej kopiowanie i rozpowszechnianie.

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zarobiles plusa odemnie ;)

, sam kiedys mialem problem z ATT , a od prawie 2 miesiecy uzywam i sobie chwale wersje 1.7.9.1573

bogaty program znacznie bardziej rozbudowany niz MSI Afterburner czy Sapphire TRiXX ktorych wczesniej uzywalem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi