zimn Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 (edytowane) witam przy probie instalacji aplikacji ARTCAM pojawił się komunikat: "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia ścieżki lub pliku.Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do tego elementu" aplikacja się nie zainstalowała, nie mogę uruchomić żadnych innych aplikacji w trakcie wszystkich operacji działały programy avast i comodo firewall po restarcie i one nie chcą się włączyć (pojawia ww komunikat ) w trybie awaryjnym wszystko działa normalnie czy ktoś ma pomysł jak naprawić problem w "normalnym" trybie mogę odpalić menedżera zadać ale dopiero z poziomu alt+ctrl+del i odpiero z menedżera za pomocą polecenia plik uruchom uruchamiam normalnie aplikacjie polecenie uruchom z menu start nie działa Edytowane 29 Stycznia 2012 przez zimn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Uzyj przywracania systemu o ile masz jakies punkty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 udało mi się rozwiązać problem. nie wiem dokładnie w jaki sposób i dla czego ale comodo przestawił się w tryb "paranoiczny" i namieszał coś z uprawnieniami kont efekt był taki ze nawet nie uruchomiony comodo blokował wszystko (dla tego początkowo go nie brałem pod uwagę). problem został rozwiązany po przez odinstalowanie i zainstalowanie ponownie comodo w trybie awaryjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...