Allen Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 http://www.forum.o2.pl/temat.php?id_p=835393 NIc tylko :lol: :lol: 8) Trzeba być mocno udedzonym, albo pracować w Forum Bra**.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 to lepsze od kaszanki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 ehh trzymajcie mnieee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 na www.wpadka.pl jest wiecej takich historii :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Mocne ale kaszanka the best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 no ja nie wiem...... kaszanka czy to... oba sa ochydne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ale ludzie mają sieczkę we łbie :lol: :lol: Nie mam słów, najpierw kaszanka a teraz to.......... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 prowokacyjny walek or smth lajk zostala mi kielbasa co mam robic hehe no psa mi gluszy a moj lata ciagle sam po dworze i jakos tylko z suczkami go widuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 jedno z dwoch. albo chlopacy nie maja takich pomyslow, albo sie z tym nie obnosza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 dżizys... Ci ludzie są naprafde ?? :twisted: do wielkiego słoje z formaliną taką wsadzić i pokazywać ku przestrodze dla ludzkości :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 to jest poprostu straszne jak tak mozna...nie rozumiem fuj tyle bakterii.....jakas inna panienka...wogole co to jest....co za buractwo brawo dla tej pani niech idzie do slownia albo zyrafy :D porazka i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 oj rzeczywiście masakra : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 buuuhhhaaahaha malo sie nie posikalem z wypowiedzi tasaq. ale zryte forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ja pierdziele, czy ona jest upośledzona?? Fuj....... Biedny pies....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 błagam pilnujcie ZOO(biedne zwierzątka)- niech ktoś ja zamknie :( :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 błagam pilnujcie ZOO(biedne zwierzątka)- niech ktoś ja zamknie :( :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 niektóre komentarze mnie tam rozbrajają... haha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 heh ja nie wiem co wy macie jej za zle. Jakby nie patrzec wszyscy sa szczesliwi. Ona ma przyjemnosc, piesek ma (nie)darmowe dodatkowe zarcie a chlopakowi to pewnie roznicy nie robi bo i tak ma pewnie jakas na boku :) a my mamy kupe smiechu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 o ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le :evil: moze dziewczyna Aliego G sie naogladala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Niemoge ale lol dawno się tak nie śmiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Paskudne!! Ale kaszanki i tak nie przebije ;) Ani mojego kumpla co sam sobi żuł czuka (patrz temat: "Kulinaria lody") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Hehe... ktoś sobie jaja robi normalnie bo tak nawalone w garze to chyba nie można mieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 wypas ale kaszanka bije wszystko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 e tam , piesek bije kaszanke swoją drogą to z skąd biorą się tacy ludzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 LOL, ale kaszanka i tak ROX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 yyyyyyyy błłłłłeeee, nie dobrze mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Buehehehehe, LOOOOOOL :lol: :lol: :lol: Co za ludzie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 <hahaha> :lol: :lol: niemoge moze do zabawy sie przylaczoa jakies inne zwierzaczki :/ :lol: chomiki, swinki morskie :lol: :lol: BTW ale kaszanka lepsza :lol: KASZANKA ROX :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Fuuuuuuuuj :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 biedne zwierzeta :? :( ale i tak kaszanka byla lepsza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...