brad12 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Witam ostatnio ubolewam nad uszkodzeniem procesora i chciałem kupić nowy co powiecie na: AMD Phenom II x4 965??Moja płyta główna to Asus M4A785TD-V EVO PSU to OCZ 500w ModXstream-Pro Ram Goodram 2gb 1333mhz Co polecacie innego w podobnym zakresie cenowym? Z góry dziękuję za wszelką pomoc w temacie. Brad12 Edytowane 30 Stycznia 2012 przez brad12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jeżeli już, to Phenom II X4 960T i wiara, że uda Cię odblokować 2 dodatkowe rdzenie. Phenom II X4 965 jest nieopłacalny, nie oferuje możliwości odblokowania dodatkowych rdzeni i jest droższy od 960T, mimo że ma tylko o 400MHz wyższe taktowanie. Z 960T można bardzo szybko zrobić Phenoma X4 965 (a może nawet Phenoma II X6), a kilkadziesiąt / kilkaset zł zostaje w kieszeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Pewnie, że 960T to najlepsza opcja, ale jeśli autor planuje go udupić tak jak poprzedniego Athlona i wyrzucić to co potrzebne do gwarancji to szkoda kasy na tego Phenoma. Widać poradnik podkręcania Gi3rka jest jeszcze za trudny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brad12 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dziękuję za odpowiedzi i przypominam że podkręcałem jedynie programem TurboV na fabrycznym trybie Rocket. Wiadomo może która seria ma możliwość odblokowania rdzeni?? Brad12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2012 Niech jeszcze ktoś podejmie offtop, to trzeba będzie go udupić tak że odpocznie kilka dni od forum. Osobiście brałbym Athlona x3, wydawanie 500zł na procesor na am3 to nieporozumienie moim zdaniem. Swoją drogą, autor olał kompletnie regulamin działu i nie podał zastosowania ani pozostałych elementów zestawu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...