RPRT07 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam, jestem posiadaczem gry Kompania Braci Złota Edycja, czyli mam podstawkę wraz z dwoma dodatkami. Moje problemy w użytkowaniu tej gry dotyczą kilku kwestii Pierwsza z nich jest samo logowanie. Dość czeto muszę podawać od nowa login wraz z hasłem, czasem nawet wkładać dodatkowo płytę z grą, aby potwierdzić oryginalność gry. Jest bardzo irytujące, gdyż oczywiście zaznaczam zawsze zapamiętaj moje ustawienia oraz wychodzę z gry nie przez menadżera zadań, tylko z głównego menu gry klikają opcje WYJDŹ z GRY. Drugi natomiast dotyczy samych serwerów. Otóż mam odblokowane porty w routerze oraz wyłączoną zaporę i antywiurusa, a co ciekawe czasem nie mogę się podłączyć do żadnego serwera ani samemu takowy tworzyć, gdyż gracze, którzy próbują dołączyć do mojego serwera otrzymują komunikat błąd routera. Co najgorsze po pewnym czasie w końcu wraca do normy. Nie ma żadnej reguły, po po prostu dzieje się to losowo i to mnie bardzo wkurczacza. Moja wersja gry to 2602 System W7 Home x64 Dodam jeszcze, że grałem w tą grę przed rokiem na tym komputerze w dodatku bez odblokowanych portów i nie miewałem tych problemów, tym bardziej jestem zdziwiony tymi nagłymi komplikacjami Posiadam stabilne stałe łącze i jestem podłączony przez ethernet z routerem Proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Brothers in Arms - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Company of Heroes - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Daruj sobie linkowanie tematów na konkurencyjnych forach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...