Cristo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Szukam dobrej przewiewnej obudowy z filtrami anty-kurzowymi, najlepiej z bez-narzędziowym montowaniem napędów/dysków, bez zbędnych podświetleń czy szybek na boku. Najlepiej z miarę cichymi wentylatorami lub bez i zakupić jakieś sensowne. Chciałbym też jakoś wytłumić drgania dysku/napędu. Potrzebny też jest cichy wentylator 120mm do zasilacza i pewnie jakiś regulator obrotów wiatraków. Budżet ok 300-350zł Czy dałoby się znaleźć/złożyć coś sensownego w tej kwocie? W razie konieczności mogę odrobinę zwiększyć kwotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Spójrz na początek na SilentiumPC Regnum L50 i Fractal Design Arc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Bardziej do mnie przemawia ten Regnum L50 ale czy ułożony bokiem stelaż na dyski nie ogranicza przepływu powietrza i czy standardowo szyny tłumią drgania dysków? Poza tym czy ta obudowa jest warta swojej ceny czy może jest coś podobnego w niższej cenie? Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Cristo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Też przymierzam się do obudowy w tym przedziale cenowym i też mój wybór padł na SilentiumPC Regnum. Gdy tylko pieniążki trafią na konto zamawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...