Anih Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Mam płytę Giga-Byte GA-7VA i 2 mod'y na mnożnik i napięcie(łączenie pinów) oraz AXP2000+. Przy napięciu 2V wtyczka ATX ma ok 80 st.C, czy to normalne?????? Mam zasilacz 300W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Moze slabo dociskaja styki we wtyczce i sie iskrza i dlatego sie grzeje. Podoginaj styki we wtyczce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 wyjmij/włóż wtyczkę kilkanaście razy, styki się zrąbały ze starości i jest mała powierzchnia styku wobec czego się grzeje ustrojstwo. jak masz to psiknik preparatem do konserwacji połączeń elektrycznych to pozbędziesz się problemu na wiele lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anih Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 to nie to gdyż przewody nie były by gorące, a tak w ogóle to napięcie 12V podczas podnoszenia napięcia na procku do 2V skacze do 14V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 a jaki masz ten zasilacz.. codegen? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Wlasnie w takiej syruacji przewody jak najbardziej byly by gorace. Moze zasilka jest trafiona jak sa takie anomalia napieciowe? Jaka to zasilka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yabolek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Duzo stopni masz... Jezeli wtyczka w mobo bedzie stopiona to KONIECZNIE ja wymien inaczej duzo ryzykujesz. Widzialem gdzies na necie zdjecia spalonej w ten sposob mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 80C ,a czym to zmierzyles,bo napewno nie dotknales palcem pewny nie jestem ,ale przy takiej temp na zewnatrz wtyczki to przy stykach mialbys juz stopiona wtyczke z gniazdem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anih Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 z tą tempetaturą to przesadziłem a zasilacz to COBA PS-300S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...