Olbi Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Hejka Ktoś z redakcji lub forum wybiera się na FOSDEM 2012? Może byłaby okazja do spotkania w kampusie :) Ja na pewno będę dam, także chętni pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Niestety nie wybieramy się tam, zbierając siły przed CeBITEM :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olbi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Chciałem się wybrać na CeBIT, ale tak duże koszta i tyle konferencji w taki krótkim czasie mnie odstrasza troszkę. Priorytetem są dla mnie konferencje Open Source, ale nad CeBITem się jeszcze zastanawiam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 No my będzie na pewno całe 3 dni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Jeśli ktoś będzie potrzebował wejściówek na CeBIT dajcie znać, coś się zawsze znajdzie dla naszych użytkowników :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...