Krzesuo Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam! Mam "mały" problem z w/w płytą, mianowicie nie ma w niej dźwięku. Sterowniki są OK. Myślałem, że może to front panel audio coś tam przeszkadza, ale odłączenie go (i zwarcie czterech pinów, jak jest napisane w instrukcji) nic nie dało. Efektu nie dało ani przeinstalowanie systemu ( i sterów), ani aktualizacja BIOSu i powrót do ustawień fabrycznych, ani odpalenie kompa "na pająka". Czy to oznacza, że padł kodek na płycie? Z góry dzięki za pomoc :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 A jest dźwięk z "dżeka" na tylnym panelu ?. W systemie nie masz ściszonego dźwięku ?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Jakie sterowniki instalowałeś? Na stronie MSI są dwie inf. VIA® VT8235 Chipset - Integrated Direct Sound AC'97 audio oraz Audio • RealTek ALC650 6-channel audio Nie wiem czy ta płyta nie występowała w dwóch wersjach dźwiękowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...