Włodi Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 szukaj takiej karty, która ma pamięci w obudowie BGA, są lepsze. Domyślam się, że chodzi o te kwardratowe kostki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Odwiedź też tę 9700 - 9800 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kategorię. Ceny mogą przerażać, jednak zainteresowanie może być niewielkie i w licytacji będzie szansa taniej coś wyrwać. Unikaj aukcji z takimi zapisami jak ROK TEMU DZIALALA - TERAZ W KARTONIE TYLKO MI LEZY W SZAFIE DLATEGO SPRZEDAJE JAKO USZKODZONE WIĘC W GRĘ WCHODZI TYLKO POZYTYW BEZ ZWROTU Platformę na AGP rozumiem, że posiadasz? Edytowane 4 Lutego 2012 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Platformę na AGP rozumiem, że posiadasz? Oczywiście. Do tego procesor P4 3Ghz HT, więc będzie się na pewno nudził. Poczekam jak pojawi się jakiś 9500 tani. Mogę dać góra 35zł nie licząc wysyłki. Dałem już ogłoszenie "Kupię" na tym forum. Jak nie zdołam znaleźć to zapodam sobie 9550. Wybór jest spory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Możesz też szukać pełnej wersji radeona 8500/9100 z pamięciami 128bit, który jest zbliżony wydajnością do 9550/9600 niepro, a po oc dogania/przewyższa pro. Przez niższy numer ludzie myślą, że jest słaby przez co często jest tańszy od padakowatych 9200. W przypadku 9550/9600/9600pro nie ma sensu dopłacać do wersji 256MB, bo te karty nie są w stanie wykorzystać takiej ilości pamięci. Dużo na temat tych kart możesz dowiedzieć się na tym forum. (tematy jeszcze z czasów tłika ;) ) Edytowane 4 Lutego 2012 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 a co powiesz na to: KARTA ATI RADEON 9800 XXL 128 MB AGP X8+MS4013 (2096200163) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wprawdzie to Medion (MSI), ale do takich eksperymentów będzie dobry. No i cena 50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 a co powiesz na to: KARTA ATI RADEON 9800 XXL 128 MB AGP X8+MS4013 (2096200163) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wprawdzie to Medion (MSI), ale do takich eksperymentów będzie dobry. No i cena 50zł. Za drogo. Narazie mam propozycje kupna 9500 PRO za 50zł w tym koszty przesyłki. Opłaca się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Jeżeli to na pewno pro to tak. ile ma MB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 9800 XXL za 61zł to było za drogo, a 9500 pro za 50 już nie? :-P Ale jak w tym 9500 odblokujesz wszystkie potoki, to będziesz miał dobrą kartę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Mediony-radeony sprzedawane w Polsce to w 90% po serwisowy syf, kupowany jako złom na wagę w Niemczech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 50zł to już i tak dużo za dużo. Spokojnie styknął by mi ten 9550 lub nawet 9200. Ja tę karte pare dni potestuje i wywale do piwnicy, wiec i tak sie dałem namowic na drogą impreze ;) Dostałem jeszcze propozycje jakiegos radka 256mb, ale nie bede sie w to bawil jesli bedzie drozsza. W zyciu tego karta nie wykorzysta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Oczywiście, że się nie opyla, ale to i tak niezła cena względem cen 'kup teraz' za zwykłe r9600/9550 (50-80zł + wysyłka :lol: ). Za radeona 9200/9250 nie ma sensu dawać więcej niż 10-15zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...