bbc20000 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 tutaj jest pare zdjec. Niesamowita grafika. Szkoda ze takie rzeczy to nie beda chodzic na mojej GF4. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 mogliby sie chlopcy bardziej postarac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Dla mnie też zadna rewelacja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Tak powiniem DN4E wyglądać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 e tam to przecie chyba normalnie wyglada. zadna rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 wedlog mnie to demo wyglada bardzo realistycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a wg mnie cienie sie zje*** :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Pixeloza na cieniach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 E tam, nie jest az TAK zle :wink: Cienie brzydkie, blee :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...