Czacha Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 coś ten czacha sciemnia :) no nie sciemnia, bo po co? w Marku03 mam podobny wynik do twojego ~3500 ale GTA VC w 1600x1200 i FSAA sie nie tnie.. to moja wina? ;-) OperationFlashpoint (moja milosc :roll: ) - 1600x1200x32 wszystkie detale maxik... i tu sie przycina czasami, ale 20-30fps jest ... No.. tylko ze nie ma maszyny na ktorej ta gra by sie nie przycinala ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Siema Panowie! Sory ze sienie odzywałem ale miałem prpblem z prockiem.Juzjest ok.Jade narazie na sterownikach standardowych na płycie c.3.2 (niewiem jak to sie pisze :) ).Odpaliłem gta VC na 1600x1200 aa x6 anizo x16 i gra chodzi łądnie.Narazie nie instaluje innych sterów bo i tak wszystko zapiw.rda.la zajebisćie.Ale jedno mnie denerwuje w taj grafie.Chciałem w niekrutkim czasie założyc radiatorki na moje infoeny 3.3 ns :) ale dodatkowe wejscie na zasilanie jest za blisko jednej kosći :( moze cos wymysle :? .Co do FIC'a to w kuilku sklepach właśnie mówili ze to syf - niewiem ale mówił nawed to koels który akurat miał na syanie fica.Wieć kupiłem saphirka.900 zł to spoko bo u mnie na wsi krzyczeli 1000zł :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacha Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 czyli Czacha nie sciemnial ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Hej panowie mam pytanko. Nie chcialem juz zakladac dodatkowego watku. Bede mial dzisiaj wieczorkiem Herca 9500Pro i mam pytanie. Ktore lepsze stery. Te od herca na bazie Cat3.4 ,czy lepiej oryginalne Ati Cat3.4?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Hej panowie mam pytanko. Nie chcialem juz zakladac dodatkowego watku. Bede mial dzisiaj wieczorkiem Herca 9500Pro i mam pytanie. Ktore lepsze stery. Te od herca na bazie Cat3.4 ,czy lepiej oryginalne Ati Cat3.4?? ja jadem na sterach herca - imho toche lepsiejsze od org. ati :) probowalem zainstalowac dla proby omegi z omega.corner ale nie moge ich poprawnie zainstalowac - wywala jakies bledy .. nie wiem czy plik skopany czy moj herc złośliwy :) .. moze macie jakies namiary na te omego z innego zrodla? ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ale jedno mnie denerwuje w taj grafie.Chciałem w niekrutkim czasie założyc radiatorki na moje infoeny 3.3 ns :) ale dodatkowe wejscie na zasilanie jest za blisko jednej kosći :( moze cos wymysle :?: FumFel, po prostu odegnij te bolce od zasilania. Powoli i spokojnie. Ja tak zrobiłem (po poradzie kogoś z forum). Wchodzi spokojnie taki radiator jak są na grafę Thermaltake'a (nie wiem jaka to wysokość). I wsio działa. W razie jakby nie stykało nic się nie stanie - komp się włączy z czerwoną ramką "PODŁĄCZ ZASILANIE" i spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ach te Radeony tak juz z nimi bywa, jak sie nie wiesza to albo textur nie wyswietlaja lub w ogole gierki nie chodza. Niema to jak Geforsy, z tym nikt problemow niema. blablabla :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Dobra już wporzo :) Jakoś sama przestała chaczyć :D na 1024x768x32 fsa 4x anizo 8x z.a.p.i.e.r.d.a.l.a. aż miło :) P.S. Owszem nvidia robi kontrakty .... a wiecie co z tego wyniknie ? że 45% gier będzie na ati 45% na nvidie a te 10% na reszte :evil: ati, nvidia peace ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 eee a jeżeli nie moge włączyć rozdzielki powyżej 1024x768 tzn. że monit nie obsluży ? (mam Miro LCD 15'') Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 no myślę ze monit jednak nie obsłuży :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 FumFel_20 --> a kiedy w końcu zmienisz link w podpisie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 FumFel_20 --> a kiedy w końcu zmienisz link w podpisie?Kurna jakos chyba sietrzeba zabrać za zmiane linku :) Dzisiaj w nocy juzpokombinuje napewno :) Aha : Krootki - tak właśnie zrobi jak bede chciał jamocniej pociągnąć.A Ty tak masz???Duzo dało założenie radiatora na pamieći?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Juz mam zrobionego marka 2001 ale niemam teraz na stanie marka 2003 wiec muszę go najpierw ściągnąć.Od pierwszego odpalenia marka po nowej instalacji windowsa znikło mi koło 1000 marków :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Przyznam szczerze, że spodziewałem się trochę więcej - jakieś 14k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Dlatego mówie że jak zainstalowałem odrazu winde i marka to miałem ponad 13k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Fakt, jest napisane w compare Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Aha : Krootki - tak właśnie zrobi jak bede chciał jamocniej pociągnąć.A Ty tak masz???Duzo dało założenie radiatora na pamieći?? Ja mam tak pociągnięte na około 60 stopni od płytki. Wszystko ok. Kartę mam na razie skręconą, ale radiatorki dużo dają. Karta bez żadnych problemów chodziła wcześniej na 270@330. Zero artefaktów i myślę, że by dała jeszcze spoooro radę. Z tymże, oprócz radiatorków potrzebny bedzie chyba jeszcze jakiś 5V wiatrak, bo robiły się naprawdę ciepłe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 hehe o to moj : http://service.futuremark.com/compare?2k1=6657843 tylko niestety moj proc juz nie idzie na wiecej niz 2150 :( Ale zrobie jeszcze marka przy fsb190x11 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Czy znacie jakies przypadki zeby FSP 250GTA ( niby odpowiednik nonema 350) uciagnal R9500pro ? Czy ja bede pierwszy ktory zaryzykuje ? :lol: Dodam ze na Xp 2400 i R9000 i troche gratow , +5V i +3,3 nie spadlo ponizez nawet o 0,01 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 hehe o to moj : http://service.futuremark.com/compare?2k1=6657843 tylko niestety moj proc juz nie idzie na wiecej niz 2150 :( Ale zrobie jeszcze marka przy fsb190x11 :D Robiłęś na grafie kręconej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 a co powiecie na to http://allegro.pl/show_item.php?item=14244434 bo cos mi tu nie pasi :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 a co ci ma nie pasic spokz karta mialem taka tyle ze pro super sie krecila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 no i fajnie fumfel_20 ze kupiles radka, bedziesz na pewno zadowolony, sluchaj tez mialem takiego i z tymi radiatorami to zalozylem radiatorki tylko na te kosci co moge ta jedna gdzie jest zasilka zostawilem, pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 no i fajnie fumfel_20 ze kupiles radka, bedziesz na pewno zadowolony, sluchaj tez mialem takiego i z tymi radiatorami to zalozylem radiatorki tylko na te kosci co moge ta jedna gdzie jest zasilka zostawilem, pozdro no ale wtedy ta jedna bedzie sie grzac i artefakty beda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...