skus Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Witam, mam dwa monitory jeden iiyama E2473HDS jako główny i drugi podpiąłem LG L204WT. Iiyama podpięta przez DVI, lg przez przejściówkę d-sub->dvi ponieważ wejście cyfrowe się popsuło w monitorze. Jako workspace działa wyśmienicie mogę sobie grać na jednym monitorze a na drugim przeglądać w tym czasie www itd. Teraz jak próbuje załączyć je w tryb eyefinity 2x1 włącza się tryb klonowania zamiast jednego wielkiego pulpitu typu 3360x1050. Z tego co się zorientowałem nie potrzebuje żadnej przejściówki displayport do dwóch monitorów. Może jest problem w tym, że lg jest podpięte przez d-sub? Co jest nie tak? Edit: Dodam, że testowałem dzisiaj iiyame razem z tv przez hdmi i przez dvi, jest dokładnie to samo więc raczej nie jest to wina monitora. Edit2: Kłopot rozwiązany. Problemem były sterowniki 12.2 Preview, na 12.1 wszystko lata. Pozdrawiam Edytowane 5 Lutego 2012 przez skus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...