saygon Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13982853 - co to jest, jak to działaq, i czy to mozer być wydajne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 mi sie zdaje że to zwykły pojemnik po czymś z przylkejonymi radiatorami przemysłowymi i wyprowadzoną rurką i coś takiego nie może być wydajne ale to moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Male i wygodne ale na pewno nie wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 luknij na nagrzewnice od forda też mała ale wydajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 finalcell ty no kadetówka też jest mała ale ile ona ma kanałów i jaką ma powierzchnie oddawania cieła gdyby tak te wszystkie blaszki "rozciągnąć" a ile ma ten radiak i to do tego alu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Ta od forda jest 2 razy mniejsza czyli dla ludzi którym zależy na miejscu a jak na nagrzewnice 16 rurek to jest dobrze a ze zdjęć wynika że kadet ma dojść gęste finy jak ktos chce wydajność do według mnie 125p ona jest gigantyczna i cała z miedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Kiedys mialem podobne pomysly :) Takie cos nie bedzie wydajne. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 luknij na nagrzewnice od forda też mała ale wydajna A skad wiesz, ze wydajna? Jak to mierzyles? Z jakimi modelami porownywales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 to był test mały ale był na moim narazie psełdo wc testowałem 3 od astry forda i fiata i wyniki były takie fiat ,ford,astra, test robiłem na szybko z wentylatorem pokojowym na 1 biegu 4 na kręconym geforcie 2gts termometr był z elektornicznego (zrób to sam) z termistorem pod kartą w tym wolnym kółeczku jutro będe miał tą od kadeta to porównam nie mam klimatyzacji ani nic :D ale na oko :D a co do tej na gurze to myślałem żeby coś takiego zrobić zlutować miedzianą rurke z takimi radiatorami ale szybko mi sie odwidziało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 e tam ja na wakacje biore sie za realizowanie mojego pomyslu z chlodnica z 2 peltami - zejde na pewno ponizej temp pokojowej na procu oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 e tam ja na wakacje biore sie za realizowanie mojego pomyslu z chlodnica z 2 peltami - zejde na pewno ponizej temp pokojowej na procu oczywiscie Zdziwisz sie :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 genghish przedstaw jakieś szczegóły! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 genghish przedstaw jakieś szczegóły!bylo juz znajdz na forum dexter: no faktycznie sie zdziwie jak to zadziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...