modlin Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 (edytowane) Witam, poszukuje jakiegoś booka do noszenia, internetu, filmów, codziennych głupot (dla dziewczyny). Jedyne kryteria które są dla mnie tak naprawdę istotne do wielkość i rozdzielczość ekranu, wygląd i cena. ->do 1500pln ->około 12-13 cali z jak największą rozdzielczością (1024xXXX zdecydowanie opadają, co by się dziewcze, nie musiało męczyć) ->oraz ostatnie najtrudniejsze kryterium, ma jakoś wyglądać i mieć jakiś kolor (tak, myślę to samo) Generalnie to może on kosztować i 1000, tylko żeby ekran i wygląd był do przejścia pomóżcie bo już sam nie wiem co tu ruszyć zastanawiam się nad Asusem 1215B-BLK107W (c60/wxga) Nowy, używany, z Windowsem, bez Windowsa. Panowie pomóżcie, zobowiązałem się, ta gra toczy się o wiele więcej niż tylko sprzęt. :) ps. wielkim plusem był by wbudowny modem gsm aby działało areo2 Edytowane 6 Lutego 2012 przez modlin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 (edytowane) 1. Zmień nazwę tematu. 2. Acer Aspire One 722 z AMD C-60, na allegro są różne kolory (czarny,czerwony,błękitny) Edytowane 6 Lutego 2012 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 1215B jest ok ewentualnie AO722 dalej Samsung 305U1A - matowy ekran, ale bardzo słaba bakteria lenovo S205 msi x370 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...