dawid9 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam ostatnio zakupiłem od znajomego laptopa HP G70 i teraz mam pytanie jakie gry na niego pójdą ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Saper. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 (edytowane) Podaj dokładne parametry, ale sądzę że żadne nowsze niż z ca. 2005r - chyba każdy G70 ma zintegrowaną, starą grafikę. PS. Ile za toto dałeś? :rolleyes: Edytowane 6 Lutego 2012 przez QrVicH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid9 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 dokładnie dałem 250 zł i dałem laptop HP Compaq NC6000 specyfikacje : Intel Pentium T4200 / 2.0 GHz RAM 3.0 GB ( 1 x 1 GB + 1 x 2 GB ) Graphics Processor Intel GMA 4500MHD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Haha to się zdecyduj, NC6000 czy G70 :D W każdym razie, przy tych parametrach nie licz na żadną grę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid9 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 zamieniłem NC6000 na g70 z doplata 200 zł ;d no a np. widać że działa ;/ czy to możliwe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Ogólnie wymieniłeś slaby komputer na troszkę mniej slaby komputer to co widziałeś na YT to gry z obciętymi na max detalami czasem nawet specjalnie modyfikowane które ledwo co chodzą,tną bo z tego co chwile polatałem to średni FPS kolo 15 + ścinki na odczyt. Płynność to teoretycznie 25FPS najlepiej 30FPS+ po za tym z tego co jeden koleś pisał grający w TES5 to musisz znaleźć jakieś zmodyfikowane sterowniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Nie, moim zdaniem ta gra nie działa. Chyba że zadowala Cię pokaz slajdów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid9 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) właśnie instaluje TF 2 jestem ciekaw czy zadziała , moglibyście podac kilka tytułów , które mi pójdą ? zastanawiam się nad APB Reoladed chodziło by mi na minimalnych ? warto wogóle próbować ? dziś zainstalowałem windows 7 , wczesniej była vista Edytowane 7 Lutego 2012 przez dawid9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Poszukaj sobie informacji w sieci bo na pewno takowe znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...