Hesos Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam, jo Mam dylemat i nie wiem jak go rozwiązać. Muszę zrobić coś ze sprzętem tym z sygnatury. Albo sprzedam i wymienie na jakiegoś i5 2400 + R6790/G560 i wyjdzie koło 2 klocki (oczywiście minus hajs za to co sprzedam) lub Wmontuje w tego Asusa jakiegoś Phenoma x4 + karciocha i wyjdzie koło 1 klocka minus to co sprzedam. Co by poradzili Panowie :wink: ?? Gram sporadycznie w jakieś ścigałki lub fpp i w rozdziałce minimum 1600x nie pamiętam co tam jest (1050)?? a najlepiej HD :D Co poradzicie?? Najlepiej wydać jak naj mniej, oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Płyta obsługuje nawet x6, więc ja wybrałbym Phenoma II. Szukaj może jakiejś fajne używki z wysokimi taktami albo nowego 960T, ale to chyba nie szczególnie opłacalne. Chociaż 960T/955 (co tańsze) + HD6870 to fajny zestaw o ile grywasz w wymagające gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Ja wiem że obsłuży i dlatego się zastanawiam. Z drugiej strony mam ochotę wymienić bo coś cewki piszczą na mobo, a to karta sieciowa spalona i tak nie wiem czy pakować hajs w to goowno, ale ogólnie płyta fajna i to taki ćwiek :-| I jest jeszcze trzecia strona "many many many many" :lol: Ale jak piszesz, że jeszcze warto zmontować mocnego proca to chyba na tym przystane. No chyba że inni poradzą inaczej :wink: edit............................. Żonka prawie udobruchana i pewnie wymienię co się da, czyli wkładam nowe: - i5 2400 - ASRock P67 PRO3 B3 - Corsair 4GB 1333 MHz - Gigabyte GeForce GTX 560 OC Sprzedaje to co mam za jakieś 400-450?? (jeśli dobrze licze) i jak?? Podziała to troszke?? Edytowane 8 Lutego 2012 przez Hesos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...