DiMaQ Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam. Od paru dni komputer przy korzystaniu z internetu i w ogólnym użytku zaczął mulić dosyć nieznośnie, niekiedy myślę ze prawie staje.. Antywirus pokazuje że to wirus który polubił pamięć podręczną. Macie jakieś pomysły jak sie tego pozbyć? Używałem Dr.Web CureIt! oraz Malwarebytes Anti-Malware, a także parę innych programów ale nie wykrywały tego trojana, tylko NOD to zobaczył. Korzystam z Windows XP SP3, Firefox, NOD32 Antivirus 4. Log z antywirusa --> Wklejka #683859 – Wklej.org Log z GMER'a --> Wklejka #683862 – Wklej.org Log z OTL --> Wklejka #683868 – Wklej.org Z góry dzięki za pomoc i przepraszam bo pewnie czegoś zapomniałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiMaQ Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Problem rozwiązany. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...