creative_21 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam jak w temacie monitor do około 1000zł +/- 100zł zastosowanie do pracy biurowej,grafiki 33%, filmy 33%, gry 33% znalazłem coś takiego dell u2412m ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Tak, Dell U2414 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Tak, Dell U2414 U2412, 14 to za 2 lata dopiero o ile nie zmienią nazewnictwa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creative_21 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 no to w końcu warto tego della ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfi82 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Warto, w tym przedziale cenowym nie ma co szukać lepszego monitora. Sam nabyłem miesiąc temu i jestem mega zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creative_21 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 do czego uzywasz monitora ? jak z podświetleniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfi82 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) do czego uzywasz monitora ? jak z podświetleniem Głównie PS i Lightroom, a po godzinach gram i oglądam filmy. Podświetlenie jak to w IPS niektórzy narzekają na srebrzenie, w moim odczuciu to jest bzdurny szczegół. Nie jest to EIZO ale różnicy w kontraście i kolorystyce nie ma kolosalnej. Miałem dwa obok siebie i uwierz mi Dell nie ma czego się wstydzić, świeci bardzo przyzwoicie. Ja go kalibruje eye1 pro. Do grania tez nadaje się doskonale, nie widać żadnego smurzenia i innych cudów, o których można naczytać się w internecie. Ma pivota, lekko się obraca w każdym kierunku, z boku 2 USB + 2USB z tyłu, DVI, D-SUB, HDMI.. czego chcieć więcej ??. Nie ma co dyskutować wart jest swojej ceny w 100%.. Olewaj posty mówiące, że w dolnej częsci obramowania jest przerwa... to wyszukiwanie wad na siłę. Edytowane 7 Lutego 2012 przez kulfi82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creative_21 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 ale on nie ma hdmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfi82 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Tak racja.. to nie HDMI tylko trzecie USB.. sorry za błąd, jest z innej strony i z daleka wygląda jak HDMI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Po co mu HDMI skoro ma DVI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Po co mu HDMI skoro ma DVI. Po co komu HDMI, jak jest Display Port... :) Lepiej łączyć kablem DP niż DVI - jest cieńszy, ma mniejsze wtyczki - łatwo się go układa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Nie każdy ma złącze DP w karcie graficznej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Wielka prośba do posiadaczy Della Czy możecie sprawdzić czy wbudowany hub usb jest aktywny czy pasywny ? Wydaje mi sie ze wtedy powinno byc napiecie na portach mimo nie podlaczenia ich do komputera. Druga sprawa jak wyglada przelaczanie zrodla w tym monitorze czy mozna robić to jednym przyciskiem (xbox > pc) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...