bLinD Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Chciałbym coś zudować lecz potrzebuje Waszej pomocy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 :idea: zerknij do dzialu Modyfikacje na stronie glownej http://tweak.pl/artykul/dzial_modyfikacje tam kilku userow np Polarny zrobilo obudowy z plexi zapytaj (via mail) ktoregos z nich o wymiary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 polarny ta bude chyba kupil a nie robil , jak dobrze pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 polarny ta bude chyba kupil a nie robil , jak dobrze pamietam to jaki problem go poprosic aby ja rozebral i zwymiarowal ?? 8O gdybym mial taka bude , to od razu po zakupie podalbym wszystkim tutaj wymiary dokladne takiej obudowy (wszystkich czesci) aby mogli sobie takowe zrobic samemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 a kto ma problem ? a wymiary mozna sobie samemu wykmicic nie jest to jakas skomplikowana budowla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 O ile pamiętam to Polarny zrobił tę obudowę sam i dzięki temu wygrał konkurs. Obudowa tworzona przezemnie dla mojego kolegi - Zebro. Chodziło nam o wyeksponowanie całego wnętrza, a zarazem na wysokiej jakości wykonania. W całości wykonana ręcznie. Postanowiłem wykonać przeźroczysty zasilacz - kolejne maksymalne wyeksponowanie. Wykonałem jeszcze przeźroczyste opakowanie na nagrywarkę, ale niestety chodziło o wygodę - nagrywarka często wędruje i w obudowie z plexi bardzo szybko porysowałaby się. Za chłodzenie posłużył Volcano 7+ (www.4max.com.pl) - regulator zamontowałem w miejscu, gdzie dostęp będzie bardzo szybki, oraz 4 wiatraczki wpychające do wnętrz obudowy zimne powietrze. By uzyskać lepszą wydajność sprzętu (chodzi o overclocking) zastosowałem pamięci OCZ PC3000 (www.4max.com.pl), kartę Gaiwnard GeForce3 PowerPack!! (www.mmv.pl), płytę ABIT KX7-333 (VIA KT333), AthlonaXP 2000+ (AGOIA). W planach jest BOXowa wersja SB Audigy. Oświetlenie - to mały, 4cm neonik (pewnie wkrutce dostępny będzie w firmie 4MAXCool). Planuje jednak włożyć jeszcze dwa takie neoniki. Na dole znajdują się dwie diody niebieskie (bardzo mocno świecące), które pełnią rolę HDD LED'a (dioda Clear) i Power LEDa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...