rower101 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 (edytowane) Na początek chciałbym się przywitać, to pierwszy mój post tutaj. Mam pożyczoną kamerkę internetową Technika H16WC-01 (tak, wiem, istny hi-end, ale działa(ła)). Cztery dni temu ją zainstalowałem i działała bez problemu. Wczoraj w nocy chciałem ją uruchomić, a tu zonk.. Kamerkę wykrywa, ale ani skype, ani program nie potrafi się z nią "dogadać" i nie można uzyskać obrazu. W dodatku nic przy niej nie grzebałem przez te 3 dni, po prostu działało i przestało... Cóż się mogło stać? Jakby ktoś chciał, to mogę zamieścić screeny komunikatu, jaki wywala mi w programie do podglądu obrazu z kamerki. Usuwałem już sterowniki i instalowałem ponownie wielokrotnie i nic... Mój system to Windows 7 Home Premium SP1 64bit. Prosiłbym o możliwie szybki odzew, bo nie ukrywam, że "trochę" mnie to irytuje. EDIT No tak, prawo złośliwości rzeczy martwych... "Naprawiłem", już działa. Przepraszam za zamieszanie i proszę o usunięcie. Edytowane 8 Lutego 2012 przez rower101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...