_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Niestety asynchro,ale jak w wakacje bedzie kasiora to szarpne sie na jakies wczynowe pameci. Zasilka Deer400W,Vcore1.85V,VDD 1.8V.Przy fsb250 widze tylko ciemnosc,ale jeszcze nad tym popracuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Nie ma jak wrzucic 1mb BMP jako screena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 no to juz jest niezly wynik wynik :D :/ ale asynchro zobaczymy jak bedzie synchro :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 no to juz jest niezly wynik wynik :D :/ ale asynchro zobaczymy jak bedzie synchro :D :P nio ,ale to juz zalezy tylko od pamiatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 O i juz odrazu 50 Kb :D Ps Ladny wynik. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 O i juz odrazu 50 Kb :D Ps Ladny wynik. :twisted: Merci :D ,chyba przyzwoicie jak na "obsikanego" Solteka jak to pewien forumowicz stwierdzil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 No ladnie, ladnie. Chyba jestes gdzies na samej gorze w rankingu FSB na Tweaku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Musze cos wykombinowac zeby poszlo 8x250 ,to b bylo super extra fucking cool :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 A ja bym proponowal walnac np w tle na tego obrazka cpu stability test i gdzies tak 10min to uwierze ze masz to stabilnie. Bo zrobic bmp szybko i go zapisac puki sie jeszcze nie zawiesil to ja tez umiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 A ja bym proponowal walnac np w tle na tego obrazka cpu stability test i gdzies tak 10min to uwierze ze masz to stabilnie. Bo zrobic bmp szybko i go zapisac puki sie jeszcze nie zawiesil to ja tez umiem ;) nie ma sprawy misiu,moze byc test stabilnosci z CCR'a :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 CCr nie jest jakis super ale spoko daj i to ... najlepiej dodaj jeszcze 2 test cpu z sandry w tle i juz chociaz ja juz wieze i szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 dobra zrobile printscren'a wkleilem to do worda....co ja ma dalej z tym zrobic....sorry ale na Wordzie to ja sie nie znam.Jak zrobic z tego jpg'a :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 dobra komu moge to wyslac na mail'a zeby umiescil na forum :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 gratuluje wyniku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Ślij...no i dostałem...no i udało się to przerobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Ślij... leci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 no no no...ladny wynik;) wypierdziany w kosmos :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 I co niedowiarki...........zadowoleni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 _Vip_ mam pytko: czym chlodzisz procka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 _Vip_ mam pytko: czym chlodzisz procka? Buda ze szkla akrylowego,4xswiecace coolermastery,na procku miedziany Evercool CUD-725 i niely przeciag w budzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 A tu jeszcze jedna fota po 45min ciaglego obciazenia : sorry za rozjechane forum :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 _VIP_ co to za program do monitoringu Soltek? Skad go masz? ja mam Soltka SL-75 KAV bedzie dzialalo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 _VIP_ co to za program do monitoringu Soltek? Skad go masz? ja mam Soltka SL-75 KAV bedzie dzialalo? ten program to Soltek Hardware Monitor http://www.soltek.de/downloads/drivers/oth...soltekHM205.zip powinno dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Ostatnia fotka specjalnie dla Druss'a :D cpu stability test Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...