vanik Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam, zamierzam zakupić nową obudowę Cooler Master HAF X i mam następujący dylemat: Obudowa Cooler Master HAF X okno czarna - Obudowy komputerowe - Sklep internetowy Agito.pl - opis w sklepie HAF X, cena 661 http://www.morele.net/af-x-czarna-bez-zasilacza-rc-942-kkn1-326773/ - opis w sklepie AF X, cena 335 czym się różnią te obudowy? Patrząc po zamieszczonych zdjęciach to są identyczne, opis to samo, a różnica w cenie ogromna. Myśle sobie zobacze u zródła. Wchodze na stronę producenta a tam nie ma obodowy HAF X ani AF X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 (edytowane) Obudowa ta sama, najprawdopodobniej błąd w nazwie - nie wcisnęło się "H" (oznaczenie RC-942-KKN1 pasuje do HAF X'a), i błąd w cenie - stosunkowo częste na morelach. Pamiętam, jak zamówiłem kiedyś 20 gigabyte'ów EP45-DS3L po 12zł, a następnego dnia dostałem maila z informacją, że zamówienie zostało anulowane, bo mieli błąd w systemie ;) Kupuj w morelach, najwyżej jutro anulują twoje zamówienie i poprawią cenę. Edit: No i tak jak mówiłem - poprawili cenę i jest 720. Edytowane 10 Lutego 2012 przez Hejger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 za tyle to brać hurtowe ilości i sprzedawać na alledrogo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...