fuxmen Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 jak wyłączyć że w razie błędu system ma się restartować bo mi sie restartuje kilka razy na dzień tak 2-4 razy wiem że jest taka opcja ale nie wiem gdzie proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 mooj komputer(prawym)--->wlasciwosci------>zaawansowane---->uruchamianie i odzyskiwanie----->i tam po "awaria systemu" odhaczasz "automatycznie uruchom pononie" popacz sobie tam jeszcze bo jest kilka ciekwych opcji Szacuenczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 `dzienx zara sprawdzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 J bym się zajął lepiej rozwiązaniem problemu restartów. looknij jaką masz temperaturę procka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 temp spox może się chipset przegrewa ale nie chcę nic przy nim ruszać czasami gram i temp proca jest 57 i nic sięnie wiesza a czasami całkiem od niczego w windzie proc koło 45 st i się zawiesi więc nie wiem o co loto z tymi restartami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 reinstalke zrób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 zrobiłebym ale mi si ę nie chce bo mam spoko wszytko wyustawiane a pozatym te restarty to czasami dzisiaj jeszcze nie było wczoraj chyba raz jak się system zwali to dopiero reinstal co raczej będzie za długi czas bo mam ntfs ( o jak tobrze dawniej kilka takich restartów i juz brakuje pliku i duoopa i za format i reinstal) więce nie wiem jak macie inne pomysły wypowiem sięjutro czy mi sie zrestartował czy nie jak nie to szkoda sie tym zajmować h.j mu w d..e ma chodzić a jak nie to przez balkon i nocowanko pod balkonem :) :) :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...