Gość kubaZMC Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam. Jestem pierwszy raz tutaj na forum . Pilnie potrzebuje najnowszych sterowników do karty AMD Radeon HD 6370M . Dziękuję z góry .Jesli potrzeba wiecej informacji to napiszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Jezeli przerasta Cie wejscie na www.amd.com i wybranie z listy jakich sterownikow do jakiego systemu potrzebujesz, to moze zostaw to w spokoju... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Najpierw warto poszukać samemu, dopiero później można zapytać, tym bardziej, że sterowniki do tej karty to nie żaden rarytas czy towar reglamentowany ;). http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx (W prawym rogu) Download Drivers: Notebook Graphics Radeon HD Series Radeon HD6xxxM Series Operating System [Twój system operacyjny] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubaZMC Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Dzieki za pomoc , przepraszam za kłopot ale ja nie mam pojecia jak i gdzie szukać . Nigdy nie zajmowałem sie z tego typu rzeczami . Jeszcze mi powiedzcie czy można na tym forum zakładać tematu z wiazane z grą komputerową (mam mały problem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Najpierw sprawdz czy temat o tej grze juz jest zalozony tu Gry - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne jesli nie mozesz znalezc to wejdz tu -= Indeks Gier =- - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne i dopiero jako ostatecznosc zakladasz nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubaZMC Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Pobrałem i zainstalowałem sterowniki tak jak kazaliście , lecz gdy instalacja się kończy wyskakuje bład . Pobrałem i zainstalowałem sterowniki tak jak kazaliście , lecz gdy instalacja się kończy wyskakuje bład . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 (edytowane) Edit: Nie zwróciłem uwagi... Jeżeli udało Ci się ze sterownikami, a tylko ten program nie chce się zainstalować, to IMO nawet dobrze - i tak nigdy nie instaluję tego syfu ;] Może ściągnąłeś nieodpowiednią wersję - Twój system jest 32 czy 64bit?* Komputer -> (PPM) Właściwości -> Typ systemu: Tu przykład (podkreślony na czerwono): Edytowane 12 Lutego 2012 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubaZMC Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Czyli sterowniki zostały poprawie zainstalowane tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Komputer (PPM) -> Właściwości -> Menedżer urządzeń -> Karty graficzne Kliknij na odpowiednią, przejdź do karty Sterownik i daj screena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubaZMC Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Tutaj masz screena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 (edytowane) Sterowniki karty są z 24.03.2011, czyli jednak się nie zaktualizowały - sam mam datowane na 24.05.2011 dla Radeona HD5470M w Dellu. Win7 32bit Win7 64bit Autodetekcja Nie możesz uruchomić jakiejś gry? Posiadasz DirectX 9.0c? Edytowane 13 Lutego 2012 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...