IntelDualCore Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam! Muszę szybko kupić taniego laptopa. Znalazłem : LENOVO R60 T2300/1,66/1/60/DVDRW GWAR F-V NR11400 (2089736280) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy za cenę 469 zł jest sens go kupić ? Laptop do internetu i power pointa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Jeśli nie będzie Ci przeszkadzała spora grubość (po zamknięciu pokrywy) i waga R60, to możesz go spokojnie zakupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntelDualCore Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 nie będzie to problemem , a powiedz mi jeszcze , obudowa jest z magnezu czy plstiku ? czy ten laptop nadaje się do wymienionych czynnośći ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 (edytowane) Rki z jakimi miałem doczynienia miały plastikową obudowę wraz pokrywą matrycy. Wewnątrz był roll cage więc płyta i pozostałe wewnętrzne podzespoły są dobrze chronione. Metalowe pokrywy są w wyższych modelach: Thinkpadów T i W. W Xach są chyba z włókna węglowego. Recenzja R60: Lenovo ThinkPad R60 Review (pics, specs) Edytowane 12 Lutego 2012 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...