Skocz do zawartości
bmw750

hd 5670 MSI

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż miałem karte hd 5670 1024mb msi karta sie zwaliła serwis przysłał po miesiącu nową hd 5670 1024mb msi oc włożyłem karte zainstalowałem stery i ciągle zwiechy przy każdej grze niezależnie od wymagań w jednych szybciej w innych później ciągle sterownik ekranu przestał działac ale odzyskał sprawnośc już robiłem wszystko reinstall systemu różne stery co sie tylko dało komp był na serwisie karta i płyta ponoc wporządku u nich na serwisie komp działał wporządku sam testowałem jak tylko podłącze go u mnie są znowu zwiechy czy przyczyną może byc monitor myszka klawiatura itp. np po odłączeniu modemu drukarki głośników i zmianie myszki występują zwiechy ale krótkie i niemusze robi restartu. Co może byc przyczyną że na tamtej karcie było ok z resztą sprzętu a na tej takie cuda a karta wporządku i serwis niewidzi problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wykluczone, że zasilacz się kończy, jest lipny. Proponuję sprawdzenie na porządnym zasilaczu.

Jeśli zależy ci na rozwiązaniu problemu, czytaj i stosuj Zanim cokolwiek napiszesz.. - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne

Staraj się opisać problem jasno i dokładnie podając:

pełny opis konfiguracji komputera (marka i model zasilacza też jest ważna!)

zainstalowany system operacyjny- treści błędów i komunikatów (!!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

procesor AMD 635 AM3 2.9GHz płyta gigabyte 770T-D3L ram adata 2x 2048MB zasilacz logic 400W karta ATI HD 5670 MSI OC 800/950MHz 1024MB system windows 7 ultimat x64 i drugi windows xp na obydwu to samo gram zwiecha odwiesza sie lub nie i komunikat sterownik ekranu przestał działać ale odzyskał sprawność

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi