Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 witam. jak dodac filtr spamu do nieistniejacej w skrzynce wiadomosci/adresu? za kazdym razem trzeba szukac danej wiadomosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 (...)za kazdym razem trzeba szukac danej wiadomosci. Właśnie utworzyłem filtr na podstawie nieistniejącego autora z masą kropek o temacie z [gluteus maximus] wyjętym. Zadziałało. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Coz za nietakt. Bardzo nieladnie sie zachowales i pokazales totalny brak kultury. niemniej czy jako moderator i pewnego rodzaju wzor do nasladowania i autorytet dla niektorych forumowiczow moglbys udzielic odpowiedzi na moje pytanie? pozdrawiam cie serdecznie Ogriuszu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Komentarze usera który miał więcej kont niż cała moderacja razem wzięta spływa ze mnie szybciej niż woda po kaczorze. Odpowiedziałem. Nie dość że cierpisz na chroniczny brak samodzielności zaczynasz wtapiać się w tło które tworzą 13 letni dyslektycy mający problemy z przyswojeniem zawartości o gabarytach ulotki reklamowej. Brak słów ale... ...nawet nie wysiliłeś się na użycie opcji Utwórz filtr na podstawie tych kryteriów wyszukiwania » także kolejny raz wyrwałeś jak dzik w sosnę. PS. Nigdy wcześniej nie utworzyłem żadnego filtra na GM. Czuj się wyróżniony że pierwszy nazwałem Twoim nickiem 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Komentarze usera który miał więcej kont niż cała moderacja razem wzięta spływa ze mnie szybciej niż woda po kaczorze. Odpowiedziałem. Nie dość że cierpisz na chroniczny brak samodzielności zaczynasz wtapiać się w tło które tworzą 13 letni dyslektycy mający problemy z przyswojeniem zawartości o gabarytach ulotki reklamowej. Brak słów ale... ...nawet nie wysiliłeś się na użycie opcji Utwórz filtr na podstawie tych kryteriów wyszukiwania » także kolejny raz wyrwałeś jak dzik w sosnę. PS. Nigdy wcześniej nie utworzyłem żadnego filtra na GM. Czuj się wyróżniony że pierwszy nazwałem Twoim nickiem no widzisz. poprostu sie pogubilem. filtr mozna dodac ale jedynie wtedy gdy w skrzynce masz jakas wiadomosc od danego adresu a lopatologicznie wpisujac przykladowo jakis adres itp nie zrobisz NIC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 a lopatologicznie wpisujac przykladowo jakis adres itp nie zrobisz NIC poproszę przelew na skrzynkę wódki bo właśnie cyckami zaryłem o japonki. Użyłeś opcji tworzenia filtru zamiast wyszukiwania? 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 (edytowane) roz[terefere] mnie ten temat Edytowane 13 Lutego 2012 przez Orgiusz Hmmm 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Proszę: pierwszy dzień ferii (w wlkp.) i jaki ładny wysyp: wcześniej złota łopata za odkop sprzed 8 lat, a teraz jako bonus nagroda "toppic roku" już zarezerwowana. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Proszę: pierwszy dzień ferii (w wlkp.) i jaki ładny wysyp: wcześniej złota łopata za odkop sprzed 8 lat, a teraz jako bonus nagroda "toppic roku" już zarezerwowana. :lol: To dopiero początek także z częstotliwością tematów grahamka obstawiam jeszcze kilka nominacji w różnych kategoriach wagowych... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...