Skocz do zawartości
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

Gmail, dodawanie filtra do nieistniejacej wiad.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

witam.

jak dodac filtr spamu do nieistniejacej w skrzynce wiadomosci/adresu?

za kazdym razem trzeba szukac danej wiadomosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

Coz za nietakt.

Bardzo nieladnie sie zachowales i pokazales totalny brak kultury.

niemniej czy jako moderator i pewnego rodzaju wzor do nasladowania i autorytet dla niektorych forumowiczow moglbys udzielic odpowiedzi na moje pytanie?

pozdrawiam cie serdecznie Ogriuszu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komentarze usera który miał więcej kont niż cała moderacja razem wzięta spływa ze mnie szybciej niż woda po kaczorze.

Odpowiedziałem. Nie dość że cierpisz na chroniczny brak samodzielności zaczynasz wtapiać się w tło które tworzą 13 letni dyslektycy mający problemy z przyswojeniem zawartości o gabarytach ulotki reklamowej.

Brak słów ale...

...nawet nie wysiliłeś się na użycie opcji Utwórz filtr na podstawie tych kryteriów wyszukiwania » także kolejny raz wyrwałeś jak dzik w sosnę.

PS. Nigdy wcześniej nie utworzyłem żadnego filtra na GM. Czuj się wyróżniony że pierwszy nazwałem Twoim nickiem

• Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski

Komentarze usera który miał więcej kont niż cała moderacja razem wzięta spływa ze mnie szybciej niż woda po kaczorze.

Odpowiedziałem. Nie dość że cierpisz na chroniczny brak samodzielności zaczynasz wtapiać się w tło które tworzą 13 letni dyslektycy mający problemy z przyswojeniem zawartości o gabarytach ulotki reklamowej.

Brak słów ale...

...nawet nie wysiliłeś się na użycie opcji Utwórz filtr na podstawie tych kryteriów wyszukiwania » także kolejny raz wyrwałeś jak dzik w sosnę.

PS. Nigdy wcześniej nie utworzyłem żadnego filtra na GM. Czuj się wyróżniony że pierwszy nazwałem Twoim nickiem

no widzisz. poprostu sie pogubilem.

filtr mozna dodac ale jedynie wtedy gdy w skrzynce masz jakas wiadomosc od danego adresu

a lopatologicznie wpisujac przykladowo jakis adres itp nie zrobisz NIC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę: pierwszy dzień ferii (w wlkp.) i jaki ładny wysyp: wcześniej złota łopata za odkop sprzed 8 lat, a teraz jako bonus nagroda "toppic roku" już zarezerwowana. :lol:

To dopiero początek także z częstotliwością tematów grahamka obstawiam jeszcze kilka nominacji w różnych kategoriach wagowych...

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...