konta Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Mam kłopot z drukarką hp C3180 nie drukuje mi w kolorze chociasz jesz tusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Zacznij używać przeglądarki ze sprawdzaniem pisowni. Tusz ile lat temu był włożony do drukarki? Albo tusz zaschnięty albo w sterowniku jest ustawiony druk cz-b. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konta Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 z rok temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Zaschnął tusz na głowicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konta Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 sprawdzałem na na kartce i zostawia ślad a w ustawieniach jest na kolarze myślisz że po wymianie tonera wszystko będzie ok a jak mogę go udrożnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Toner- laserówka, kardridż- atramentówka. Czasami pomaga przytrzymanie głowicy kardridża w parze wodnej- np z czajnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konta Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 dzięki za pomoc mam nadzieje że pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Kardridż jest pusty lub tusz zaschną na głowicy. Do czyszczenia głowicy osobiście polecam denaturat bądź inny alkohol, oczywiście najlepszym sposobem do odtykania kardridży jest kąpiel w wanience ultradźwiękowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konta Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 wsadziłem go w gorącą wode niebieski i czerwony już działa żółty jeszcze nie dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...