arturarturartur Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Elo :) Mam problem. Zakupiłem counter strike source i gdy chcę wejść na jakikolwiek server wyskakuje błąd: engine error - couldnt allocate any server ip port. Mam router linksys wag 200G i neostradę. Pomóżcie mi skonfigurować poprawnie router aby można było grać w cs:s . Dzięki za pomoc ps proszę o bardzo łopatologiczne objaśnienia ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 czy w tym samym czasie uruchamiasz srcds na komputerze ? sprobuj tych komend, wpisz je w konsoli po czym sprobuj podlaczyc sie do serwera clientport 27006 hostport 27016 tv_port 27021 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturarturartur Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 nie włączam srcds. Wpisałem do konsoli to co podałeś i cały czas wyskakuje ten komunikat: ENGINE ERROR, "couldnt allocate any server ip port". Czy tu nie trzeba przypadkiem zmienić ustawień routera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 a jakie ustawienia chcialbys zmienic ? posiadasz wiecej niz jedna karte sieciowa w komputerze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturarturartur Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 a jakie ustawienia chcialbys zmienic ? posiadasz wiecej niz jedna karte sieciowa w komputerze ? chciałbym abym mógł po prostu zagrać w CS-source. nie mam więcej niż jedną kartę.a jakie ustawienia chciałbym zmienić? nie wiem, w tym rzecz, że nie wiem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturarturartur Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 pomoze ktos ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 napisz do supportu steama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...