brachol Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 (edytowane) Nie znalazlem tematu o drugiej czesci Darksiders, wiec zakladam. Dzisiaj zostala potwierdzona data premiery na 29 czerwca na PC, X360 oraz PS3. Cieszy mnie fakt, ze komputerowcy nie beda musieli czekac Darksiders II zadebiutuje pod koniec czerwca | GRY-Online.pl Darksiders II – Release Date and Pre-Orders Confirmed | THQ Insider Kilka materialow o drugiej czesci: - - - Ostatnio wzialem sie za pierwsza czesc i na liczniku mam juz 12h za soba - gra naprawde wciaga, wiec kto nie mial jeszcze okazji zagrac, niech postara sie nadrobic, bo naprawde warto - kawal swietnego slashera. Dwojka zapowiada sie rownie zacnie - juz zacieram rece. Edytowane 8 Lipca 2012 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Dla mnie bomba - jedynka była świetna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja już mam nawet przygotowaną kartę podarunkową z Empik'a specjalnie na ten zakup :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Nie było tematu? Impossible :> Jedynke wczoraj znów odpaliłem na najwyższym stopniu trudności i trochę kusi mnie podpięcie TV do kompa aby wylec na kanapie z padem w dłoni dobijać demony i bakterie w moim organizmie :D Od czasów Legancy of Kain Soul Reaver nie było IMHO dobrej platformówki na PC w tym klimacie. Pomijając Devil May Cry 4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) Przed wczoraj skonczylem na najtrudniejszym poziomie :D Na poziomie latwiejszym zdobylem ta zbroje i na Apokalipsie z nia zaczalem i musze przyznac, ze przejscie zajelo mi 13 godzin ;) Ale i tak nie zrobilem wszystkich achivmentow ;P ale bede gonil :D Na druga czesc czekam z niecierpliwoscia poniewaz na PC brakuje takich tytulow a drugie to to, ze poprostu I czesc naprawde byla dobra :) W porownaniu do Dante Inferno jak dla mnie Darksiders wypadl duzo lepiej, nie mialem okazji grac w GoWa 3 ale to w sumie majstersztyk i z tym to raczej nic nie bedzie w stanie sie rownac :P Wystarczylo mi tylko na YT obejrzec walke z Posejdonem :P To poprostu nie ta skala ;) Najwazniejsza informacja dla mnie jest to, ze gra bedzie miala 5-krotnie wiekszy swiat, gdzies czytalem, ze w miescie, ktore bedziemy mogli zwiedzic beda katakumby o wielkosci swiata z I czesci :) Jak dla mnie kozak :) bo musze przyznac, ze 13 godzin na ostra rozwalke to troche malo :P Jak sie dobrze wciagnalem w I czesci to nawet w jeden dzien wiekszosc przeszedlem, a na drugi dzien kiedy liczylem na hordy wrogow to zostal mi Niszczyciel i koniec :P Jak dla mnie II czesc mogla by tak trwac nawet do 40-50 godzin :) Edytowane 15 Lutego 2012 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) Dla oczekujacych - ciekawy wywiad :) podoba mi sie ten tok rozumowania :) http://www.gametrailers.com/video/deaths-journey-darksiders-ii/727576 Edytowane 17 Marca 2012 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Kolejny material: @Buziak: Dales namiary na trailer zamiast do wywiadu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=8MmX7fxXaR0 Edytowane 8 Lipca 2012 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) Nowy material - wywiad z dyrektorem artystycznym i troche gameplay'u w stylu PoPa oraz walka z jednym z bossow. Amsterdamned: Darksiders II in brand new HD gameplay | VG247 I jeszcze jeden. Darksiders II Video Game, Dungeons & Exploration Interview HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com Edytowane 24 Marca 2012 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Polycount | Darksiders II Contest Axe Vote is up link do konkursu na toporek, ktory ma byc w drugiej czesci ;) Polycount | Darksiders II Contest Axe Winner a tutaj jest zwycięzca :) w przyszlym tygodniu mlot i maczuga :) Polycount | The Darksiders 2 Top 15 Semi-Finals a tutaj top 15 ;) warto zalukac bo ludzie naprawde maja swietne pomysly :) Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jesli ma ktos konto na FB to zachecam do glosownia :) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150790453270546.459507.114852485545&type=1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Info z ostatniej chwili !! Premiera zostala przelozona na sierpien :/ !! http://www.darksiders.com/gb/blog-post/darksiders-ii-release-date kurde a tak sie cieszylem, ze tak malo czasu zostalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) Po dlugim oczekiwaniu dowiedzielismy sie, ze premiera nowego Darksiders nastapi 14 sierpnia, do tego wyszedl rowniez drugi filmik CG ;) http://www.youtube.com/watch?v=_Fs4jSPfQ3s Edytowane 16 Maja 2012 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) Ostatnio pojawila sie rowniez kolejna czesc "Behind the Mask" - UWAGA na mocne spoilery z pierwszej czesci! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gTAXIRXe-2g Edytowane 8 Lipca 2012 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) Nowy gameplay :) !! https-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J4yvx5L1vq8 Oraz po pokazowa recenzja ;) Śmierć chadza własnymi ścieżkami – graliśmy w Darksiders II | GRY-Online.pl Edytowane 24 Maja 2012 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2662 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Czyli Darksiders 2 ma bardziej rozbudowany rozwój postaci niż Diablo III ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) http://www.gamespot.com/darksiders-ii/videos/playing-with-death-darksiders-ii-video-preview-6379754/ http://www.youtube.com/watch?v=WD-ksv_sffs&feature=my_liked_videos&list=LLeLSi8DyOruA3iyqiHaktHw Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) W sieci pojawił się klimatyczny Live Action Trailer: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=x8bxQ2Eu4l4 A tutaj pelna wersja trailera: Darksiders II: The Last Sermon - Vìdeo Dailymotion Dluzsza o ok. 1 min i promowana na ich facebooku, dlatego szybko zaczela znikac z YT, ale uchowala sie gdzie indziej. Edytowane 8 Lipca 2012 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Juz by mogli dac gierke a nie tylko podsycaja atmosfere :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) www.gametrailers.com/videos/yapxlv/darksiders-ii-boss-fight-fridays--wailing-host-walkthrough-part-i jesli ktos niechce sobie spoilerowac gry to radze nie zagladac Ostrzegam, ze widac tam troche, zeby pozniej nie bylo, ze nie ostrzegalem Niestety link przelacza sie na media a w playerze wystepuje eroor, wioec musi byc tak ;) Edytowane 8 Lipca 2012 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) http://uk.ign.com/vi...dom-of-the-dead jak wcześniej OTWIERASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ UPDATE #1 - Panowie czy ktos wie czy gra zostanie w ogole wydana w PL ?? Niestety na stronie CDProjektu Darksiders 2 zniknal z planu wydawniczego studia :/ I co teraz :/ Na 34 dni do premiery takie numery :/ Az chce sie ciezkim slowem cisnac :/ Edytowane 10 Lipca 2012 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 jeśli nawet nie wyjdzie w PL to jaki problem kupić np. w UK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Zostal nie caly miesiąc do premiery a mnie martwi to, ze nawet w amazon.uk data premiery jest ustalona na 21.08.2012 czyli tydzien pozniej niz podaje producent :/ strach zamawiac :/ a chce miec gre w dniu premiery poki jeszcze beda wakacje i bedzie czas, zeby pograc. Przestaje wstawiac co kolwiek do czasu premiery poniewaz juz sa za duze spoilery ;) osobiscie nie chce sobie psuc gry, dlatego do uslyszenia za miesiac ;) Gdyby ktos znalazl ciekawa oferte pre-order ale z pudelkiem to niech napisze na prv albo da linka tutaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Nie wytrzymalem ;P Lapcie Ja osobiscie nie moge sie doczekac Possessed weapon wyglada bardzo ciekawie, zamiast sprzedawac loot bedzie mozna nim "karmic" bron ;) Podoba mi sie to, oj podoba sie :) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=sCWPIH-QXbI&feature=player_embedded Edytowane 19 Lipca 2012 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Nom, fajnie to wszystko wygląda. Wesoło będzie jak się okaże że skills-y, loot i cała mechanika będzie lepsza niż w d3. Nie wspominam grafiki, "dźwięku", "świata/map" i samej fabuły bo te rzeczy na pewno będę lepsze. Edytowane 19 Lipca 2012 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Odkurzę w końcu pada bo zaczynam się ślinić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2662 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Zawartośc edycji kolekcjonerskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Rozmowa z Chata przeprowadzona z Joe Madureira ;) http://www.forums.bestbuy.com/t5/Let-s-Talk-Games/Darksiders-II-Developer-Chat-Transcript/m-p/552596/thread-id/3202 Znajduje sie tu pare ciekawych odpowiedzi ;) Zapraszam do lektury ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Czy jest przewidziany w tym jakiś multii/coop? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 @HeatheN: Chyba nie. Jak by ktoś miał pod ręką jakieś streszczenie fabuły pierwszej części to byłbym wdzięczny za linka, bo niby nie dawno przechodziłem, a nie pamiętam dokładnie wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...