Skocz do zawartości
brachol

Darksiders II

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znalazlem tematu o drugiej czesci Darksiders, wiec zakladam.

Dzisiaj zostala potwierdzona data premiery na 29 czerwca na PC, X360 oraz PS3. Cieszy mnie fakt, ze komputerowcy nie beda musieli czekac Dołączona grafika

Darksiders II zadebiutuje pod koniec czerwca | GRY-Online.pl

Darksiders II – Release Date and Pre-Orders Confirmed | THQ Insider

Kilka materialow o drugiej czesci:

-

-

-

Ostatnio wzialem sie za pierwsza czesc i na liczniku mam juz 12h za soba - gra naprawde wciaga, wiec kto nie mial jeszcze okazji zagrac, niech postara sie nadrobic, bo naprawde warto - kawal swietnego slashera. Dwojka zapowiada sie rownie zacnie - juz zacieram rece.

Edytowane przez brachol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było tematu? Impossible :>

Jedynke wczoraj znów odpaliłem na najwyższym stopniu trudności i trochę kusi mnie podpięcie TV do kompa aby wylec na kanapie z padem w dłoni dobijać demony i bakterie w moim organizmie :D

Od czasów Legancy of Kain Soul Reaver nie było IMHO dobrej platformówki na PC w tym klimacie. Pomijając Devil May Cry 4 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed wczoraj skonczylem na najtrudniejszym poziomie :D Na poziomie latwiejszym zdobylem ta zbroje i na Apokalipsie z nia zaczalem i musze przyznac, ze przejscie zajelo mi 13 godzin ;) Ale i tak nie zrobilem wszystkich achivmentow ;P ale bede gonil :D

Na druga czesc czekam z niecierpliwoscia poniewaz na PC brakuje takich tytulow a drugie to to, ze poprostu I czesc naprawde byla dobra :) W porownaniu do Dante Inferno jak dla mnie Darksiders wypadl duzo lepiej, nie mialem okazji grac w GoWa 3 ale to w sumie majstersztyk i z tym to raczej nic nie bedzie w stanie sie rownac :P Wystarczylo mi tylko na YT obejrzec walke z Posejdonem :P To poprostu nie ta skala ;)

Najwazniejsza informacja dla mnie jest to, ze gra bedzie miala 5-krotnie wiekszy swiat, gdzies czytalem, ze w miescie, ktore bedziemy mogli zwiedzic beda katakumby o wielkosci swiata z I czesci :) Jak dla mnie kozak :) bo musze przyznac, ze 13 godzin na ostra rozwalke to troche malo :P Jak sie dobrze wciagnalem w I czesci to nawet w jeden dzien wiekszosc przeszedlem, a na drugi dzien kiedy liczylem na hordy wrogow to zostal mi Niszczyciel i koniec :P Jak dla mnie II czesc mogla by tak trwac nawet do 40-50 godzin :)

Edytowane przez Buziak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy material - wywiad z dyrektorem artystycznym i troche gameplay'u w stylu PoPa oraz walka z jednym z bossow.

Amsterdamned: Darksiders II in brand new HD gameplay | VG247

I jeszcze jeden.

Darksiders II Video Game, Dungeons & Exploration Interview HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

Edytowane przez brachol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polycount | Darksiders II Contest Axe Vote is up link do konkursu na toporek, ktory ma byc w drugiej czesci ;)

Polycount | Darksiders II Contest Axe Winner a tutaj jest zwycięzca :)

w przyszlym tygodniu mlot i maczuga :)

Polycount | The Darksiders 2 Top 15 Semi-Finals a tutaj top 15 ;) warto zalukac bo ludzie naprawde maja swietne pomysly :)

Edytowane przez Buziak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sieci pojawił się klimatyczny Live Action Trailer:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=x8bxQ2Eu4l4

A tutaj pelna wersja trailera:

Darksiders II: The Last Sermon - Vìdeo Dailymotion

Dluzsza o ok. 1 min i promowana na ich facebooku, dlatego szybko zaczela znikac z YT, ale uchowala sie gdzie indziej.

Edytowane przez brachol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.gametrailers.com/videos/yapxlv/darksiders-ii-boss-fight-fridays--wailing-host-walkthrough-part-i

jesli ktos niechce sobie spoilerowac gry to radze nie zagladac Dołączona grafika Ostrzegam, ze widac tam troche, zeby pozniej nie bylo, ze nie ostrzegalem Dołączona grafika

Niestety link przelacza sie na media a w playerze wystepuje eroor, wioec musi byc tak ;)

Edytowane przez Buziak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://uk.ign.com/vi...dom-of-the-dead

jak wcześniej Dołączona grafika OTWIERASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ Dołączona grafika

UPDATE #1 - Panowie czy ktos wie czy gra zostanie w ogole wydana w PL ?? Niestety na stronie CDProjektu Darksiders 2 zniknal z planu wydawniczego studia :/ I co teraz :/ Na 34 dni do premiery takie numery :/ Az chce sie ciezkim slowem cisnac :/

Edytowane przez Buziak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostal nie caly miesiąc do premiery a mnie martwi to, ze nawet w amazon.uk data premiery jest ustalona na 21.08.2012 czyli tydzien pozniej niz podaje producent :/ strach zamawiac :/ a chce miec gre w dniu premiery poki jeszcze beda wakacje i bedzie czas, zeby pograc. Przestaje wstawiac co kolwiek do czasu premiery poniewaz juz sa za duze spoilery ;) osobiscie nie chce sobie psuc gry, dlatego do uslyszenia za miesiac ;)

Gdyby ktos znalazl ciekawa oferte pre-order ale z pudelkiem to niech napisze na prv albo da linka tutaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wytrzymalem ;P Lapcie Dołączona grafika Ja osobiscie nie moge sie doczekac Dołączona grafika Possessed weapon wyglada bardzo ciekawie, zamiast sprzedawac loot bedzie mozna nim "karmic" bron ;) Podoba mi sie to, oj podoba sie :)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=sCWPIH-QXbI&feature=player_embedded

Edytowane przez Buziak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom, fajnie to wszystko wygląda. Wesoło będzie jak się okaże że skills-y, loot i cała mechanika będzie lepsza niż w d3. Nie wspominam grafiki, "dźwięku", "świata/map" i samej fabuły bo te rzeczy na pewno będę lepsze.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi