Galago De Codi Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam Czy jest wogóle możliwe wykrycie ewentualnej modyfikacji rejestru. Nie chodzi mi o dodanie klucza, a o podmienienie jego wartości. Intersują mnie metody lub programy, które by wykryły kiedy ktoś grzebał przy danej zmiennej. Jest coś takiego w ogóle do wykrycia? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 RegMon for Windows Aczkolwiek nie działa to wstecz, możesz rejestrować zmiany od momentu odpalenia RegMona, ale nie to co się działo wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 RegMon for Windows Aczkolwiek nie działa to wstecz, możesz rejestrować zmiany od momentu odpalenia RegMona, ale nie to co się działo wcześniej. Witam Dziękuję za odpowiedź. Czyli nie jestem w stanie sprawdzić KIEDY ktoś dokonał wpisu w rejestrze, bez wcześniejszego instalowania czegokolwiek? Jest to dla mnie ważne, bo ktoś bawił się w firmie z rejestrem, i nie ma pana, która zmiana. Sprawa do zamknięcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...